El Festival Guant de Valls arriba als 20 anys i per aquest motiu la nova edició no es quedarà només al Teatre Principal sinó que comptarà amb espectacles en altres punts de la ciutat.

PUBLICITAT

Del 5 al 10 de novembre, hi haurà 12 companyies, 17 representacions i 2 tallers repartits entre el Teatre Principal, el Refugi Antiaeri, l’Espai Robert Gerhard, la Circoteca i la plaça Pere Català Roca del Museu Casteller. D’altra banda, també hi haurà sessions de titelles al Convent de les Arts d’Alcover i al Teatre Auditori del Morell.

El director del Guant, Eudald Ferré, ha apuntat que amb el pas dels anys el festival s’ha consolidat com a referent de la promoció del teatre de titelles. També ha volgut donar pistes sobre quin enfocament se li ha de donar en el futur.

De la programació del Guant d’enguany destaca l’espectacle internacional “Claudette” i l’estrena absoluta d’ ”El Jardí de les paraules” de la companyia B, junt amb altres grans noms del món titellaire com la Balfufa, Rocamora o el Centre de Titelles de Lleida.

PUBLICITAT