Segons ha informat l’Ajuntament de Valls, el programa “Valls, Ciutat de Cultura Participativa” va generar un total de 1.308 activitats culturals el passat 2017. Les activitats han comptat amb la participació de 172 agents culturals, 22 més que l’any anterior. A més segons el consistori, les propostes que va realitzar Valls conformen l’11% del conjunt de la demarcació tarragonina.

PUBLICITAT

Escolta-ho

 

Les obres a l’aparcament dels Mossos s’aplaçen un dia per la pluja

Les obres planificades a l’entorn de l’aparcament dels Mossos d’Esquadra, al Barri Antic de Valls, havien de començar dilluns però finalment han començat aquest dimarts. La mesura s’ha pres després de rebre d’uns avisos de pluja que dificultarien substancialment els treballs de reforma. Les obres està previst que finalitzin aquest mes de febrer i les autoritats han comunicat que no hi ha prevists talls de trànsit llevat que s’autoritzin en moments puntuals.

Escolta-ho

 

El polígon renova el paviment

Ja s’han iniciat les obres de renovació del ferm del carrer Artesans, una de les principals vies de comunicació del polígon industrial. Es preveu que les obres finalitzin el proper dimarts dia 13 de febrer, en una actuació que suposarà una inversió de l’Ajuntament de 172.158 euros per asfaltar gairebé un quilòmetre de longitud, arranjar embornals i pintar la corresponent senyalització horitzontal, passos de vianants i zones d’aparcament.

Escolta-ho

 

El Pius es converteix en punt de donació de sang

El Pius Hospital de Valls és un punt de donació de sang, a partir d’aquest mateix dimarts dia 6 de febrer, per la iniciativa impulsada pel Banc de Sang i Teixits. Es podrà donar sang al Pius tots els primers dimarts de cada mes de 10 del matí a 14h de la tarda. A l’any 2017 es calcula que a les comarques de Tarragona ha augmentat un 4% dels donants respecte l’any anterior.

Escolta-ho

PUBLICITAT