Ràdio Ciutat de Valls comença oficialment la seva etapa com a ràdio pública de la ciutat. Una ràdio que estarà enfocada cap a la informació del dia a dia vallenc i amb una rellevància principal de les associacions i entitats que vulguin participar-hi. Tal com ha explicat el portaveu d’Esquerra Repúblicana, Jordi Cartanyà, la obertura neix de la voluntat de crear noves vies de comunicació de l’Ajuntament i noves plataformes on parlar de les iniciatives locals.
Ràdio Ciutat de Valls obre portes amb quatre eixos principals: la informació diària, les retransmissions en directe, la programació pròpia de les entitats, associacions i ràdioaficionats, i un programa contenidor cada divendres amb reflexió sobre l’actualitat local. El reidor d’innovació, Francesc Anguela, ha explicat el perquè d’una ràdio online, sense emissió en FM.
La ràdio doncs, tindrà diverses vessants, per tal de fer una cobertura el més àmplia possible. En resum, Quim Espinosa, director de Quimeras, l’empresa que gestionarà la ràdio durant els primers vuit mesos d’emissió, explica quin és l’encarrec que ha rebut l’equip de Ràdio Ciutat de Valls.
Així, Ràdio Ciutat de Valls comença a emetre en període de proves però amb l’equip de professionals format que li donarà cos fins que es faci la licitació del servei. La ràdio ha tingut un cost inicial de 30.000 euros, que contemplen l’equipament tècnic, de personal i de software, i que cobreixen els primers 8 mesos d’emissió.
PUBLICITAT