Picamoixons serà la seu del Concurs d’Enceses de Catalunya, organitzat per la Federació de Diables i Dimonis de Catalunya. La localitat acollirà la final de la primera edició d’aquest concurs, que han superat onze colles en total, en representació de les vegueries catalanes. Del territori tarragoní, els seleccionats han estat els Bruixots d’Alcover i la Colla de Diables de Riudoms, que posaran a prova la seva força i creativitat amb la pirotècnia. L’alcalde de Picamoixons Francesc Rull explica perquè es van presentar per acollir aquest primer certamen.

PUBLICITAT

El concurs valorarà l’encesa i la pirotècnia escollida per cada colla en la primera part del concurs. En la segona, totes les colles disposaran del mateix material, però no el coneixeran fins cinc minuts abans d’iniciar l’encesa. El disseny del cartell també és rellevant, ja que és obra de la dissenyadora vallenca Gisela Martí, que ha escollit diferents elements representatius de les colles de diables.

PUBLICITAT