Es convoca el primer Ple ordinari de l’Ajuntament de Valls avui dilluns dia 19 de febrer a les 17.00h de la tarda.

PUBLICITAT

Un dels punts principals a tractar en l’ordre del dia han sigut l’aprovació de les dues addendes de pròrroga del conveni de col·laboració amb l’Agència de l’Habitatge de Catalunya i el Consell Comarcal de l’Alt Camp, en relació a l’Oficina d’Habitatge d’àmbit municipal i comarcal, i al Programa de mediació per al lloguer social per l’any 2018.

El primer tinent d’alcalde i regidor d’habitatge, Jordi Cartanyà, ha exposat l’aprovació de la continuïtat dels serveis que s’han dut a terme des de l’oficina local d’habitatge. I el conveni que fa referència a la tasca de gestió i assessorament, en què el finançament de l’oficina local d’habitatge per part de l’agència catalana d’habitatge es mantindrà en els 30.000 euros.

El finançament del Programa de Borsa de Mediació de Lloguer Social, afirma el regidor que ha tingut una variació passant dels 39.750 euros a 42.150. Segons Cartanyà, durant el mandat han estat assolint els objectius, s’ha produït la recuperació de la regidoria d’habitatge i ha augmentat l’aportació de recursos per part de l’Agencia Catalana d’Habitatge.

El regidor afirma que aquesta millora ha permès destinar els recursos a treure noves línies de subvenció i a la compra d’habitatges, així incrementant l’habitatge públic per destinar-lo al lloguer social.

Valoren positivament la continuïtat de gestió de l’Oficina de Treball d’Habitatge que dóna pas a un millor finançament per part de la Generalitat i permet destinar els recursos municipals a incrementar les polítiques d’habitatge.

PUBLICITAT