El Polígon de Valls acollirà, a partir de final de març i si no hi ha cap contratemps, el magatzem de distribució de l’empresa Prat International Brands. La companyia s’ha instal·lat en una nau de 8.000 metres2, on traslladarà la seva seu. Es tracta d’una empresa de venda de productes de diverses marques, com Play KinFitFiu, MC Hauss, Greencut o Sailoor. L’empresa ha dedicat més de tres milions d’euros a la instal·lació i començarà les seves operacions a la seu vallenca amb una plantilla de 70 treballadors.

PUBLICITAT

La seu al Polígon de Valls s’inspira en les grans corporacions americanes, que canvien el model tradicional d’empresa. La nau comptarà amb taules de billar, guarderia, gimnàs, pistes de pàdel, zones de descans i un tobogan que permetrà baixar del primer pis a la planta baixa. Aquestes comoditats i atractius tenen un objectiu, atraure treballadors de qualitat i fidelitzar-los.

L’empresa, ara per ara, és la més gran d’Espanya a Ebay, i treballa per ser la més important comptant també França i Itàlia. Els seus productes no es poden trobar en botigues convencionals, ja que confia plenament en la venda online, un sector comercial que no ha deixat de créixer des de la normalització d’internet a les llars.

PUBLICITAT