Ahir dimarts 20 de febrer se celebrava la V edició de la Xilofonada Poètica presentada per l’Escola Municipal de Música Robert Gerhard.

PUBLICITAT

La responsable del projecte, Rosabel Bofarull, valora positivament el nivell de participació en l’acte i el resultat musical. Afirma que és un projecte que té darrere un procés d’aprenentatge i que es prepara en sis mesos aproximadament, per això no només es valora el resultat final, sinó que dóna importància al temps que ha transcorregut per preparar l’acte. A més, diu que no es tracta tan sols d’un projecte musical, sinó que és un treball transversal; poètic, musical i social.

Avui comença la VI edició de la Xilofonada Poètica 2019, i el primer objectiu marcat, que assegura Bofarull, és continuar en aquest projecte que ja està consolidat i donar suport des de l’Escola de Música a tots els centres participants.

PUBLICITAT