El Mercat de Valls estrena una nova imatge per potenciar les seves qualitats i aproximar-lo a tots els ciutadans.

PUBLICITAT

Amb el lema de la nova campanya és “Vine al mercat, hi trobarà la ciutat autèntica” i una nova imatge i logotip, l’històric mercat de la fruita i la verdura de Valls es prepara per a un 2018 d’activitats de caràcter promocional.

Els actes que impulsa la regidoria de Comerç i Turisme començaran aquest dissabte 24 de febrer, a partir de les 12.00 h del migdia, amb un showcooking a la plaça de l’Oli amb productes propis del mercat que dirigirà el cuiner Albert Roig de ForEvents i comptarà amb la participació dels xefs Joan Castells del Restaurant Portal 22 de Valls, Albert Guzman de Sant Carles de la Ràpita i Carles Berneda del Restaurant Sant Francesc de Montblanc. A més, la banda de música Pixi Dixi Band actuarà pels carrers del mercat.

El regidor de Comerç i Turisme, Òscar Peris, ha qualificat el Mercat de Valls com un dels entorns que s’ha de preservar. Diu que és important combinar-lo amb els comerços tradicionals de la zona per tal de potenciar la proximitat en els productes frescos. I considera que s’ha de rellançar la imatge del mercat fent una de nova però reservant la marca que perdura des de l’any 1210.

El nou logotip del mercat ha estat dissenyat per Joan M. Vinyas. El mateix dissenyador afirma que ha tingut en compte que aquest mercat és un dels més antics de Catalunya, i que, ha estat en funcionament ininterrompudament fins a l’actualitat. Diu que es tracta d’un element molt important per reconnectar la ciutat amb el seu mercat i que aquest ha de reflectir la diversitat. Per dur a terme la representació del logotip, Vinyas ha utilitzat imatges simples que recorden al concepte de fruita i verdures que, totes juntes, ens porta a les ceràmiques de les cuines antigues. L’objectiu del dissenyador és lligar l’antiguitat, tradició i classicisme amb una imatge i tipografia simple, però a la vegada moderna.

El mercat també arribarà a les escoles, amb un dossier pedagògic i activitats curriculars programades per a infants presentat als col·legis com “Del tros al mercat” amb l’objectiu que s’implementin a partir del curs vinent. Amb aquesta iniciativa, es vol acostar als nens i nenes al mercat i fomentar el gust dels més joves per anar a comprar-hi i assegurar-ne la seva continuïtat.

Escolta-ho

 

Èxit en la participació de la V edició de la Xilofonada Poètica

Ahir dimarts 20 de febrer es celebrava la V edició de la Xilofonada Poètica presentada per l’Escola Municipal de Música Robert Gerhard.

La responsable del projecte, Rosabel Bofarull, valora positivament el nivell de participació en l’acte i el resultat musical. Afirma que és un projecte que té darrera un procés d’aprenentatge i que es prepara en sis mesos aproximadament, per això no només es valora el resultat final, sinó que dóna importància al temps que ha transcorregut per preparar l’acte. A més, diu que no es tracta tan sols d’un projecte musical, sinó que és un treball transversal; poètic, musical i social.

Avui comença la VI edició de la Xilofonada Poètica 2019, i el primer objectiu marcat,  que assegura Bofarull, és continuar en aquest projecte que ja està consolidat i donar suport des de l’Escola de Música a tots els centres participants.

Escolta-ho

 

ERC valoren els pressupostos municipals per l’any 2018

La secció local d’Esquerra Republicana de Catalunya s’ha reunit avui dimecres dia 21 de febrer per tractar els pressupostos municipals.

Enguany, creix un 9,1% respecte l’any 2017 el conjunt dels serveis a les persones, i l’ocupació i el creixement econòmic augmenta un 6,1%, dades  que, com afirma el president de la secció local, Andreu  Garcia fan que avancin cap al model de ciutat que volen des d’Esquerra Republicana.

l’objectiu de govern és millorar la qualitat de vida i donar més oportunitats als ciutadans a partir de polítiques actives que possibiliten la formació i l’ocupació, el suport al sector empresarial local, al comerç de proximitat i incrementant el recursos destinats a la promoció turística i als esdeveniments de la ciutat.

El 2018 es destinen gairebé 1,5 milions d’euros a pressupost social, 250.000 euros en polítiques d’habitatge, en el treball del lloguer social i per altres mesures com combatre la manca d’habitatge públic a Valls.

Posen l’accent en la transparència i la participació ciutadana, com els 147.000 euros que els ciutadans de Valls han decidit en què s’invertiran, una quantitat que gairebé duplica el pressupost del 2017.

 

PUBLICITAT