La CUP i el PP fan intercanvi d’opinions sobre la presència de l’exèrcit a la 18a Edició de l’Espai de l’Estudiant de Valls.

PUBLICITAT

Al primer Ple de l’any de l’Ajuntament, la CUP va transmetre la seva discordança sobre la presència de l’exèrcit al Saló de l’Estudiant. El portaveu del partit, Jordi Robert, va mencionar l’acord, que es va signar l’any passat, per decidir de quina manera assolien l’espai de l’exèrcit a la fira.

A poques setmanes de l’Espai de l’Estudiant, el portaveu del Partit Popular de Valls, Francesc Caballero, dóna suport a la participació de l’exèrcit a la fira. També ha afegit que aquest ensenyament aporta formació i una sortida professional.

A més, ha assenyalat que qui rebutja a l’exèrcit al Saló de l’Estudiant, resten les possibilitats als estudiants d’adquirir aquesta formació.

Vallencs guanyadors dels premis Emprèn

En l’edició d’aquest any 2018 dels Premis Emprèn, que convoca la Diputació de Tarragona, han estat guardonats cinc emprenedors de l’Alt Camp que han pogut desenvolupar els seus projectes amb l’assessorament del Departament d’Emprenedoria de Vallsgenera.

Els cinc projectes guanyadors han estat MenjaMiques, Punt d’Accés SCCL, SR PROTECT, La Nau i Mas de l’Ànima. Des del Departament d’Emprenedoria de Vallsgenera, ens han explicat com han dut a terme l’assessorament als cinc guardonats.

Un total de 14 projectes empresarials del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre han estat reconeguts en la cinquena edició dels Premis Emprèn, un certament que la Diputació de Tarragona convoca anualment per fomentar l’esperit emprenedor i la innovació i promoure l’economia del territori amb la creació de noves empreses. La dotació total dels Premis és de 35.000 euros distribuïts en 5 categories.

PUBLICITAT