Comencem amb urbanisme (escolta-ho). Des de l’oficina de l’habitatge ens expliquen que és el lloguer social i quins ajuts pel lloguer podem obtenir.

PUBLICITAT

També parlem de l’arrancada d’aquesta ràdio (escolta-ho), dels objectius del projecte i de la seva perspectiva de futur.

Donem peu a la secció Emprenedores (escolta-ho), que posa en valor la tasca de les dones autònomes i empresaries de la ciutat. Entrevistem a Laia Benaiges, de l’espai La Magrana

Marina Pérez i Adrià Recasens ens repassen allò que ha estat notícia (escolta-ho) aquesta setmana

En societat ens fixem en la Vilaniuada (escolta-ho), una proposta de l’institut Narcís Oller per la pedagogia i l’educació, de la mà de les noves tecnologies.

Aprenem una mica sobre l’univers a la secció literària (escolta-ho), amb Joan Antoni Català, escriptor de “100 qüestions sobre l’univers”, editat per Cossetània edicions.

 

AGENDA

Dissabte és el torn de promoció del Mercat. Un showcooking amb els millors cuiners de Valls i l’entorn donaran el tret de sortida a una sèrie d’activitats dedicades exclusivament a la promoció del Mercat de la fruita i la verdura de Valls, que se celebra de forma ininterrumpuda des de 1210.

D’altra banda, diumenge, se celebra la 10a caminada popular, amb la previsió d’una alta participació de vallencs i vallenques que tingui ganes de practicar esport de baixa intensitat i compartir-ho en comunitat. El recorregut s’ha traçat amb poc desnivell i s’allarga només vuit quilòmetres, perquè pugui acollir persones amb diferent forma física i de diferents edats.  Per tercer any consecutiu la caminada serà solidària amb ‘Fan del Lluís’ i recaptarà recursos per la investigació de la malaltía congènita que pateix el jove de quinze anys vallenc.

Dilluns serà un dia de tensió política amb la celebració del segon ple d’aquest mes. I és que es debatran els pressupostos. Cada un dels grups municipals tenen una perspectiva propia sobre com finançar la ciutat, el que asseguradebats intensos per tal de posar-se mínimament d’acord. El ple serà a les cinc de la tarda, i el podreu escoltar íntegre per Ràdio Ciutat de Tarragona.

PUBLICITAT