La temporada de tardor dels Teatres de Valls, adreçada als públics familiars, dóna el tret de sortida aquest cap de setmana amb l’espectacle de la companyia Kicirke.

PUBLICITAT

“Comediant” és un espectacle que combina comèdia i el circ, amb la suma de l’espontaneïtat del carrer i el gest còmic del pallasso. És un joc a través de la música, amb malabars, barret, equilibris amb cadires, maletes i copes. El protagonista crea situacions divertides on l’espectador participa des del primer moment.

La Companyia Kicirke, es va forma l’any 2014 sota la direcció de Kike Sebastian. És un comediant que combina el circ amb la música. Va començar la seva trajectòria l’any 1993 amb el projecte social “Escoles Populars de Música”. La seva formació es defineix com autodidacta, tot i això, s’ha format en diferents àmbits com l’acrobàcia.

Ha col·laborat amb l’ONG Pallassos sense Fronteres, amb qui ha recorregut diferents camps de refugiats tant al Líban com a Kosovo.

L’espectacle que durà a terme al Principal de Valls tindrà lloc dissabte dia 3 març a les 18.00 h de la tarda. Els espectadors podran gaudir de tres tardes familiars amb el carnet Amics dels Teatres o amb la compra d’entrades.

PUBLICITAT