Des de la Regidoria de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil es recomana precaució a les carreteres per les possibles complicacions que es poden dur a terme per la neu.

PUBLICITAT

Amb la forta baixada de les temperatures d’aquests dies, ha fet que la cota de neu baixés a 0 metres i s’han vist nevades a tota la comarca.
Enric Garcia Carmona, des de la Regidoria de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil, ens ha explicat que el punt més perillós es troba a Fontscaldes, que és el punt més alt de la ciutat i recomana que, si no és necessari, no agafar el vehicle.

Ahir dimarts dia 27 de febrer, va començar a caure neu i els alumnes dels instituts que viuen als pobles dels afores, van marxar amb el transport escolar, sobre la una del migdia, per precaució. Avui els instituts han suspès les classes, però romandran oberts pels estudiants que vulguin assistir.

PUBLICITAT