Jornada d’Street Workout al parc de barres de Valls

VallsJove organitza una jornada d’activitats relacionades amb l’Street Workout. Conjuntament amb el Patronat Municipal d’Esports i l’entitat vallenca Steel Monkeys Barz i amb la col·laboració de l’AAV El Fornàs.
Amb l’obertura del parc de barres s’amplia i es consolida les modalitats de pràctica esportiva urbana. Aquesta zona, on ja s’ubica l’skate parc i la pista de BMX, serveix com a punt de trobada dels joves de la ciutat.
El parc de barres de Valls consisteix en un conjunt d’elements de barres fixes que permeten a l’usuari treballar una sèrie d’exercicis de braços per a millorar la condició física. Les dimensions del parc de barres de Valls permetrà celebrar-hi diferents esdeveniments i també competicions, tant per a practicants inicials com per a persones que vulguin perfeccionar el seu estil.
L’Street Workout és un moviment socioesportiu que es basa a entrenar al carrer, usualment en parcs i en espais públics, utilitzant el mateix cos i l’entorn. És una pràctica que es considera un estil de vida, caracteritzat per valors com el respecte i l’educació.
El tècnic del Centre Cívic de Valls i Joventut, Llorenç Casanova, ha explicat que aquesta jornada té com a objectiu donar a conèixer aquest moviment a Valls.
La construcció del parc de barres ha comptat amb una inversió final de 13.500, com a resultat d’una demanda creixent a la ciutat de Valls. A més, la ciutat compta amb una entitat que agrupa a persones que realitzen aquesta modalitat esportiva que s’anomena Steel Monkeys Barz.
La jornada tindrà lloc el dissabte dia 3 de març a les 10.30 h del matí a l’skate parc de la zona del Fornàs.

Comencen les activitats per al dia Internacional de la Dóna

S’inicien les activitats prèvies per al dia Internacional de la Dóna amb la campanya “Veus que no veus”.
L’Institut Català de les Dónes ha iniciat aquesta campanya que es basa en representar a les dones als mitjans de comunicació. La Regidora d’Igualtat de l’Ajuntament, Núria Gavarró, ens ha explicat que s’han adherit a la campanya per reforçar la visibilització de la dóna als mitjans.
Les activitats comencen avui dijous dia 1 de març a les nou del vespre, amb la tercera edició del cicle de cinema de gènere. Enguany tracta de les dones al món laboral, i es projectarà la pel·lícula “La Sal de la Tierra” que parla sobre la reivindicació salarial que van fer els homes en la revolució industrial. La següent projecció parla de la doble discriminació de les dones amb discapacitat. Després de cada projecció s’iniciarà un debat en què es podrà parlar sobre els temes que tracta cada pel·lícula.
Els actes organitzats per al dijous dia 8 de març, Gavarró ens ha destacat la vaga feminista que se celebrarà a les 11.00 h del matí davant de l’Ajuntament i es llegirà el manifest institucional.
Finalment, al vespre, es realitzarà l’acte institucional a Vallsgenera, que consisteix en una xerrada a càrrec de la professora del Departament de Dret Públic de la Universitat Rovira i Virgili, Esther Guerrero. El tema a parlar tractarà de la discriminació de la dóna en el món laboral i es farà la lectura del manifest institucional a càrrec de dónes emprenedores de la ciutat. També es realitzarà un Teatre Fòrum al Teatre Principal, adreçat a 400 alumnes de 4t d’ESO de la ciutat, per involucrar-los a la situació actual de la dóna.

PUBLICITAT
PUBLICITAT