Avui repassem els Plans d’ocupació de Vallsgenera, que enguany acullen a 55 persones que volen donar un impuls a la seva situació laboral. Parlem de les activitats del dia de la dona, que ja han començat aquesta setmana i entrevistem als membres de l’associació Adela, la casa autogestionada de Can Pipirimosca. En la secció literària, continuem amb divulgació científica per a infants i per a adults amb els llibres de Ignasi Llorente. Marina Pérez i Jesús Sarmiento repassen el més important de la setmana. Els parla l’Alba Nebot.

PUBLICITAT

 

Agenda

Aquest cap de setmana s’inaugura el parc de barres, amb una sèrie de tallers oberts, exhibicions per part de professionals d’aquesta modelitat d’esport urbà a Catalunya i una competició. El parc de barres acull un esport similar al parkour, l’art de no deixar-se aturar pel mobiliari urbà, a través de salts impossibles i piruetes. Ho organitza VallsJove, el Patronat Municipal d’Esports i el col·lectiu practicant de la ciutat, és dissabte tot el dia.

El mateix dia la llibreria Tram organitza una xerrada sobre Contes i Emocions: la Gelosia, una col·lecció que conté històries senzilles amb les quals l’infant es pot identificar fàcilment, i desxifrar les seves emocions.

Les emocions són tot un món per a cada ésser. Des de ben petits, ens eduquen per saber gestionar-les de manera que quan ens fem grans sabem controlar la ràbia, coneixem la por, acceptem els errors, tenim empatia i una bona autoestima.

Els contes poden ser una eina útil per treballar amb els infants. A partir del conte els nens i nenes poden verbalitzar allò que és tan difícil d’expressar: les nostres emocions i sentiments.

PUBLICITAT