Valls-Alt Camp per la Independència organitza, des de fa uns mesos, actes per reivindicar la llibertat dels presos polítics i denunciar a l’Estat Espanyol.

PUBLICITAT

Cada dissabte a les 12.00 h del migdia, a la placeta de Sant Roc, actuen diferents artistes; aquesta setmana actuarà la Coral Terpsícore. La membre del secretariat local de Valls-Alt Camp per la Independència, Pilar Musolas, ens ha explicat que de les 11.00 h del matí fins a la 13.00 h del migdia, posen una paradeta on es pot adquirir llaços grocs, pancartes, peces grogues i marxandatge per recaptar fons per a la caixa de solidaritat, en el qual ja porten 8.000 €.

També ha dit que tenen programats actes fins al juny però des de l’organització esperen no haver d’arribar a aquesta data.

El pròxim acte se celebrarà demà dissabte dia 3 de març a les 12.00 h del migdia a la placeta de Sant Roc de Valls

PUBLICITAT