La Colla Vella dels Xiquets de Valls viatjarà a la ciutat d’Agrigent, Sicília, on actuarà a la 73a edició del festival “Manorlo in Fiore”, del 6 al 12 de març.

PUBLICITAT

La colla vallenca ha estat convidada pel Departament de Béns Culturals i Identitat de la regió per representar el món casteller, com patrimoni immaterial de la humanitat de la UNESCO, i la cultura catalana al festival per actuar al mig del monumental conjunt de temples grecs d’Agrigent, declarats també patrimoni de la humanitat l’any 1997. A més, aniran acompanyats del regidor de cultura de l’Ajuntament, Marc Ayala, que assistirà al Festival com a representant de la ciutat de Valls.

Durant aquells dies actuaran a la ciutat d’Agrigento i a la Vall dels Temples. A més, organitzaran diferents tallers per donar a conèixer el fet casteller a la resta de participants de l’esdeveniment. El president de la Colla Vella, Albert Pedret, ens ha explicat les activitats que faran aquella setmana i, a més, que han estat convidats per actuar a Palermo, capital de la cultura d’Itàlia 2018.

La colla mobilitzarà un total de 240 castellers i castelleres, amb la seva canalla al complet.

PUBLICITAT