Foto: Comerç de Valls
La 5a edició de Fora Estocs s’ha celebrat aquest cap de setmana i el resultat ha estat positiu.
Fora Estocs és la fira en la qual els comerços de Valls surten al carrer per vendre els seus productes en oferta i així fer una liquidació d’estoc. Quinze carrers de la ciutat es van omplir pels 41 comerços que van participar en aquesta nova campanya.
Encara que el temps no va acompanyar en un dels dos dies que es va celebrar la fira, l’ambient dels carrers va ser alegre i els comerciants van quedar contents dels resultats. La presidenta de Comerç de Valls, Carme Sendra, ha explicat que el resultat de la fira ha estat positiu i que, de cara a l’any que ve, hi ha la possibilitat que la campanya duri un dia més.
Encara no hi ha dades per valorar la fira, ja que després de realitzar les campanyes que organitza Comerç de Valls, es reparteixen unes enquestes per obtenir resultats específics.
LA COLLA CASTELLERA DE MADRID ACTUARÀ A VALLS 
Els Castellers de la Il·lusió ja tenen preparat el calendari d’activitats i actuacions per la temporada 2018.
Com a novetats, la colla inclusiva ha convidat, pel seu 4t aniversari com a colla de Valls, a la Colla Castellera de Madrid per actuar a la ciutat. A més, actuaran a Martorell conjuntament amb els Castellers de Vilafranca per la Fira de Primavera.
Enguany, faran una sortida a Navarra amb els seus padrins, els Xiquets d’Alcover, i estan a l’espera de la confirmació, per part del Govern d’Andorra, per participar en la cerimònia dels Special Olympics International. També, a banda de les actuacions castelleres, s’inclouen al calendari activitats amb diverses fundacions i jornades esportives amb diferents clubs del territori.
El cap de colla, Joaquim Murillo, ha explicat que com a objectiu general volen mantenir el mateix ritme i la normalitat com a colla convencional. A més, afirma que aquest any volen potenciar la seva colla de grallers i que també tenen el seu propi calendari d’activitats.
Aquest cap de setmana van ser convidats a la segona jornada solidària dels Castellers de Terrassa, i van fer la primera actuació de la temporada. Va ser una activitat en què no només van fer actuacions castelleres sinó que també es van realitzar activitats de diferents fundacions. Finalment, van acabar la jornada amb un dinar germanor entre tots els assistents.
APUNT  – TALLER TEATRALITZA’T
El teatre és un món immens que ens aporta entreteniment i ens endinsa en un infinit d’històries en les quals ens podem sentir identificats.
Aquest gènere és un art espectacular que té el seu origen en els rituals màgics, en les pintures rupestres, i va evolucionant passant per l’Antic Egipte i en el teatre grec. El teatre català es remunta a l’època medieval. En aquell període hi havia els joglars i les festes populars.
Avui dia, fer teatre també serveix per poder conèixer el nostre cos i controlar la nostra veu, així com dominar el discurs davant d’un públic. Serveix per créixer en el món de l’art i la interpretació.
Aquest diumenge, el Centre Cívic de Valls organitza el taller Teatralitza’t a les onze del matí fins a l’una del migdia.
Foto: Comerç de Valls
PUBLICITAT