Els Castellers de la Il·lusió ja tenen preparat el calendari d’activitats i actuacions per la temporada 2018.

PUBLICITAT

Com a novetats, la colla inclusiva ha convidat, pel seu 4t aniversari com a colla de Valls, a la Colla Castellera de Madrid per actuar a la ciutat. A més, actuaran a Martorell conjuntament amb els Castellers de Vilafranca per la Fira de Primavera.

Enguany, faran una sortida a Navarra amb els seus padrins, els Xiquets d’Alcover, i estan a l’espera de la confirmació, per part del Govern d’Andorra, per participar en la cerimònia dels Special Olympics International. També, a banda de les actuacions castelleres, s’inclouen al calendari activitats amb diverses fundacions i jornades esportives amb diferents clubs del territori.

El cap de colla, Joaquim Murillo, ha explicat que com a objectiu general volen mantenir el mateix ritme i la normalitat com a colla convencional. A més, afirma que aquest any volen potenciar la seva colla de grallers i que també tenen el seu propi calendari d’activitats.

Aquest cap de setmana van ser convidats a la segona jornada solidària dels Castellers de Terrassa, i van fer la primera actuació de la temporada. Va ser una activitat en què no només van fer actuacions castelleres sinó que també es van realitzar activitats de diferents fundacions. Finalment, van acabar la jornada amb un dinar germanor entre tots els assistents.

PUBLICITAT