Foto: Comerç de Valls

La 5a edició de Fora Estocs s’ha celebrat aquest cap de setmana i el resultat ha estat positiu.

Foto: Comerç de Valls
PUBLICITAT

Fora Estocs és la fira en la qual els comerços de Valls surten al carrer per vendre els seus productes en oferta i així fer una liquidació d’estoc. Quinze carrers de la ciutat es van omplir pels 41 comerços que van participar en aquesta nova campanya.

Encara que el temps no va acompanyar en un dels dos dies que es va celebrar la fira, l’ambient dels carrers va ser alegre i els comerciants van quedar contents dels resultats. La presidenta de Comerç de Valls, Carme Sendra, ha explicat que el resultat de la fira ha estat positiu i que, de cara a l’any que ve, hi ha la possibilitat que la campanya duri un dia més.

Encara no hi ha dades per valorar la fira, ja que després de realitzar les campanyes que organitza Comerç de Valls, es reparteixen unes enquestes per obtenir resultats específics.

PUBLICITAT