Foto de El Vallenc

El nou parc de barres, que es troba a la zona del Fornàs, ha estat inaugurat aquest cap de setmana amb la jornada d’activitats d’Street Workout.

Foto de El Vallenc
PUBLICITAT

Aquest moviment socioesportiu es basa a entrenar al carrer, usualment en parcs i espais públics utilitzant el mateix cos i l’entorn. Es tracta d’una pràctica que va més enllà de la modalitat i d’entrenament, es considera un estil de vida, caracteritzat per valors com el respecte i l’educació.

A l’acte hi han assistit l’alcalde de Valls, Albert Batet, regidor de Benestar Social, Jordi Cartanyà; regidora de Participació Ciutadana, Núria Gavarró; regidora de Joventut Bàrbara Flores i regidora de Via Pública, Dolors Farré.

La regidora de Joventut, Bàrbara Flores, ha explicat que ha sigut una jornada inaugural en la qual ha participat el grup vallenc Street Monkeys Barz, organitzat per Òscar Cruz, responsable del grup.

A més, destaca que el parc de barres està funcionant positivament i que pròximament es realitzarà una jornada d’iniciació per tots aquells que vulguin provar el parc.

Aquests circuits consisteixen en unes intal·lacions dissenyades especialment per treballar la millora de la condició física i que doten els usuaris d’autonomia per crear les seves rutines d’entrenament. El parc està format per barres fixes per treballar els músculs dels braços i barres de salt per millorar la coordinació, l’agilitat i l’equilibri.

PUBLICITAT