El capítol d’inversions dels pressupostos de l’Ajuntament de Valls han estat protagonitzats per les actuacions al Barri Antic. La regidora del barri, Judit Fàbregas, ens parla dels projectes més rellevants, com Ca Xapes i el Museu Casteller. Agafem la calculadora perquè toca parlar d’economia, i de l’estudi de la conjuntura econòmica realitzat per la URV que assegura que l’economia creix. L’economista Joaquim Margalef, de la càtedra de la universitat explica quines són les conseqüències per a la població i parla dels nuclis que estiren de l’economia vallenca. Els companys Jesús Sarmiento i Marina Pérez ens repassen l’actualitat destacada de la setmana a l’ha estat notícia. I acabem amb un reportatge sobre l’aniversari de l’Associació Catalana de les Escoles de Música, que celebra una sèrie d’actes pel 25è en els que participa l’escola municipal vallenca.

L’AGENDA

PUBLICITAT

Acabem amb l’agenda del cap de setmana. Aquest dissabte les opcions són culturals i reivindicatives. De la primera classe destaquem el taller d’ecologia profunda. Es tracta d’una pràctica que s’autodefineix com a la més radical, filosòfica i espiritual de l’ecologia. Així, proposa una experiència que vol situar a la persona al mateix nivell que qualsevol altre ésser viu, ni més ni menys. El taller treballa la connexió amb els orígens de la persona, per entendre’s a un mateix i com encarar el futur. És al Centre Cívic, a dos quarts de deu.

La vessant reivindicativa de l’agenda es vesteix de groc. Es tracta de la intervenció artística de Valls per la Llibertat. L’objectiu és compartir una intervenció artística que es relacioni amb la pau i la llibertat, concretament dels presos polítics. Es tracta d’una acció de denúncia per l’empresonament dels presos polítics, una denuncia a l’actuació de l’estat espanyol, que consideren antidemocràtica. És davant Sant Roc, a les 12h.

Diumenge recull propostes diverses. Des d’una trobada motera; el taller Teatralitza’t, per aprendre els bàsics del teatre; l’activitat Ballables o una gala benèfica de màgica i música. Aquesta és al Centre Cultural, a dos quarts de sis de la tarda, una jornada solidària dedicada a Fan del Lluís i organitzada pel Mag José María.

PUBLICITAT