Els teatres de Valls acullen 44.184 espectadors en 231 dies d’activitats. I 52 entitats i altres agents culturals i socials van fer ús dels equipaments escènics durant l’any 2017.

PUBLICITAT

Aquestes dades se sumen al balanç d’espectadors dels teatres de Valls que s’ha fet des de la regidoria de Cultura. Dels 44.184 espectadors, 10.492 van ser als espectacles de la temporada estable i 33.692 a les activitats organitzades per entitats i altres agents culturals i cívics.

Els teatres van obrir 231 dies, dels quals 40 van estar protagonitzats per les companyies incloses en la temporada, i els 191 restants per entitats i altres agents culturals dins del programa “Valls, ciutat de cultura participativa”.

El regidor de Cultura, Marc Ayala, ha assenyalat que ja fa uns anys que es treballa intensament la captació i la fidelització dels públics culturals i destaca l’àmplia programació dels teatres de Valls.

Durant l’activitat de l’any 2017 l’espectacle professional amb més demanda va ser el Mago Pop amb 1.171 espectadors en dues sessions. Seguit del concert dels Amics de les Arts amb 716 assistents i la comèdia familiar “Avui no sopem” amb 611 espectadors. Les nou funcions dels “Pastorets Principals” va ser l’espectacle que més espectadors va portar als recintes escènics vallencs amb 2.228 assistents al Teatre Principal.

PUBLICITAT