Valls ha acollit el 18è Espai de l’Estudiant, un espai amb més de 53 expositors i pel qual han passat més de 6.000 alumnes entre dijous i divendres de 50 centres educatius del Camp de Tarragona. Així, l’espai es consolida com una de les trobades més multitudinàries de la ciutat, amb èxit de participació. De fet, l’espai de l’estudiant no deixa de créixer any rere any, amb més oferta educativa perquè els joves que volen continuar els estudis post obligatoris tinguin el màxim d’opcions possibles. De fet, és ja el saló de referència pels estudiants de l’Alt i Baix Camp, el Baix Ebre, el Baix Penedès, la Conca de Barberà, el Montsià, el Priorat i el Tarragonès. Des del seu naixement el 2001, quan només s’adreçava als estudiants de l’Alt Camp i la Conca, l’espai no ha deixat de créixer, ampliant-se a tots els centres educatius i amb representació de totes les universitats i centres que ofereixin cicles formatius de Catalunya.
El Saló de l’estudiant s’ha situat a l’interior del Kurssal, tant d’estudis universitaris com de cicles formatius, així com altres serveis adreçats als joves.
Juntament amb la celebració de l’Espai de l’Estudiant s’han acollit les jornades PowerU Xperience, una jornada perque els joves coneguin i adoptin les competències que se’ls requerirà al món laboral. Han comptat amb la participació de 300 alumnes, sobretot de grau superior de l’àmbit tecnològic, industrial i de batxillerat. També s’han realitzat els tallers de  PowerU Junior, amb l’objectiu de millorar l’ocupabilitat dels adolescents.
PUBLICITAT