El Centre Cívic obre les inscripcions a les seves activitats, el proper dilluns per la temporada de primavera. El programa el conformen un total de 45 activitats diverses, entre tallers, espectacles, xerrades i cursos.

PUBLICITAT

Enguany, l’oferta d’activitats gratuïtes ha crescut, entre 11 xerrades, 3 espectacles infantils i 8 tallers. Pel que fa a les activitats de pagament, es poden disposar de descomptes diversos, per a la tercera edat, joves i persones en risc d’exclusió social i econòmica.

Entre les novetats més destacades de la temporada, s’inclou un curs de comunicació no violenta, de cant amb harmònium, de creació de sabons artesans o xampús naturals i de relaxació amb instruments. Aquestes activitats s’afegeixen a la programació habitual, amb l’objectiu d’ampliar el ventall de temàtiques que cobreix el Centre Cívic.

De fet, el programa inclou també un cicle de xerrades sobre mobilitat internacional, sobre camps de solidaritat, el voluntariat europeu i per a treballar a l’estranger o entitats destinades a mares i pares, per acompanyar-los durant el creixement dels seus fills.

Els fogons prenen protagonisme amb els tallers de cuina i diferents aliments. Per exemple, amb el cicle de l’Hort de la Biblioteca, una activitat coordinada per les entitats membres de “Valls en transició” i “increïblement comestible”. El taller se centrarà a aprendre sobre els productors ecològics de l’entorn vallenc, i aprendre sobre la importància de la protecció del medi ambient a través del consum responsable. Els mateixos també faran un taller de cuina del món titulat “cuina rebel”. Finalment, l’Escola de Pares organitza “Aprenem, cuinem, mengem”, un taller enfocat a tota la família, perquè els infants es comencin a acostumar a la cuina.
I pels que vulguin aprendre maneres de cuinar innovadores, es proposa el taller de cuina flexitariana, per aprendre hàbits saludables. Aquest tipus de cuina promou la cuina vegetariana de base, però amb flexibilitat si es menja fora de casa.

Aquest dilluns, doncs, comencen les inscripcions a les activitats, que es poden realitzar al mateix Centre Cívic.

PUBLICITAT