El món esportiu vallenc es prepara per a una quinzena plena de dates assenyalades al calendari, des de la competició de tenis taula una nova proposta. i és que de curses n’hi ha a tot arreu, però de curses del calçot només n’hi ha una, i és a Valls. El diumenge 25 de març se celebrarà la primera edició d’aquesta particular cursa, hereva de la mitja marató que durant anys va celebrar el municipi. El canvi va estar promogut perquè la mitja marató no acabava de quallar. Ara, s’ha reduït el recorregut, i es proposen dues curses de 5 i 10 quilòmetres. Ens ho explica Eduard González, regidor d’esport

PUBLICITAT

La cursa començarà a les 11.30 al Centre Esportiu del Fornàs, i l’entrega de dorsals des de les 9h. El recorregut de cinc quilòmetres recorre diversos carrers del Fornàs i fins a l’estació de busos baixant pel passeig de l’estació, en un traçat circular. El de deu quilòmetres és el mateix, però donant dues voltes.

Hi pot participar tothom major de 16 anys, i els premis estaran dividits en diferents categories per edat i gènere.

Així, la cursa del Calçot arriba amb força, i amb l’esperança de consolidar-se com un acte permanent. Tot i així, just abans de la cursa, el dimarts 20 de març La volta ciclita de Catalunya finalitza una de les seves etapes a Valls. Serà, aproximadament a les cinc de la tarda, un moment especial de la cursa, que el regidor explica.

A més, tal com ja hem explicat, el tenis taula celebra el Torneig Internacional de Catalunya i el Campionat de Catalunya, del 24 al 29 de març.

PUBLICITAT