Aquesta setmana reflexionem sobre els motors econòmics de la ciutat, des del polígon industrial al comerç local.
Per parlar del Polígon, inevitablement, parlem del Pacte del Camp, el conjunt de 12 municipis del territori amb polígon industrial que es van unir fa poc més d’un any per treballar junts cap a la promoció, la captació d’empreses i el creixement comú. Ens acompanyen els alcaldes d’Alcover, El Pla de Santa Maria i el representant del consistori vallenc.
Per parlar de Comerç Local hem convidat a les representats de Comerç de Valls, l’entitat que agrupa una cinquantena d’establiments de la ciutat. Parlem de l’estat del comerç i, més concretament, de la Setmana del comerç, que comença aquest dilluns.
I deixem l’economia al calaix per viatjar a Agrigento. El president de la Colla Vella ens explica com va anar el viatge de l’exportació castellera a Sicília.
A més, Marina Pérez i Jesús Sarmiento repassen el més important de la setmana, el dia a dia de l’actualitat vallenca. Com sempre, el programa es pot escoltar senser i per seccions a la nostra pàgina web valls.radiociutat.cat.
PUBLICITAT