Justo Molinero va néixer al municipi andalús de Villanueva de Córdoba l’any 1949. Fa 50 anys que va emigrar a Catalunya a la recerca de treball. En terres catalanes va exercir de mecànic i, posteriorment, de taxista. L’any 1982 de cara al Mundial de futbol va posar en marxa Ràdio TeleTaxi, una emissora de ràdio originalment destinada als companys taxistes.

PUBLICITAT

Durant els anys noranta, va viure un gran creixement, afegint noves freqüències que li van permetre cobrir Catalunya, el País Valencià i territoris d’Aragó. Posteriorment va fer el salt a la televisió local amb la creació de TeleTaxi TV, i va crear el seu propi segell discogràfic: Moval Music. Actualment dirigeix i presenta el magazín matinal El Jaroteo i el programa d’entrevistes “Qui és qui” a Teletaxi TV.

Aquest diumenge va fer el nou espectacle “El hombre, la gran chapuza de Dios” al Centre Cultural de Valls. Un muntatge delirant, en clau d’humor. En el nou espectacle, Molinero reuneix Los Descastaos, una insòlita companyia formada per un grup de locutors i amics de la ràdio.

PUBLICITAT