El grup d’Alcohòlics Anònims de Valls celebra el seu primer aniversari. És per això que dissabte a les 11 del matí, a la sala d’actes de Vallsgenera realitzarà una reunió informativa i un pica pica obert a la ciutadania.

PUBLICITAT

L’Oficina de Turisme de Valls segueix realitzant la visita guiada “Valls terra de calçots”. Aquest dissabte, a les 11 del matí s’ha programat una nova sortida.

La comèdia teatral “El Llibertí”, dirigida per Joan Lluís Bozzo, arriba al Centre Cultural aquest dissabte a les 9 del vespre. Una comèdia sobre l’ètica, protagonitzada per Àngels Gonyalons i Abel Folk.

Nova intervenció artística del Valls per la Llibertat. Elvallenc Pol Figuerola, a la viola, i Georgina Boluda, al violí, actuaran el 9 de març a la Plaça de l’U d’octubre a les 12 del migdia.

Últim dia de la fira Fora Estoc organitzada per Comerç de Valls. Els botiguers treuen de nou els seus articles al carrer, per vendre les últimes peces de la temporada d’hivern amb grans descomptes.

La Sala Kursaal de Valls acull diumenge una nova sessió dels Ballables, organitzada per l’agència artística Loren. Serà a partir de dos quarts de set de la tarda.

PUBLICITAT