Els equips de futbol vallencs a segona i tercera catalana tornen a la competició després de l’aturada per Carnaval del cap de setmana passat. Ambdós clubs disputaran la 24a jornada de les respectives lligues.

PUBLICITAT

Al grup sisè de la segona catalana, la UE Valls, líder de la competició, visitarà dissabte, a tres quarts de quatre de la tarda, el camp del Mora la Nova, l’onzè classificat

Al grup tercer de la tercera catalana, l’Atlètic Valls, quart classificat, rebrà diumenge, a dos quarts de cinc de la tarda, la visita del Salauris Futbol Club.

A la lliga EBA de bàsquet, el CB Valls visitarà la pista del Castellbisbal amb l’objectiu de sumar una victòria si no volen complicar-se la vida d’aquí a final de la competició. El partit es jugarà dissabte a tres quarts de vuit del vespre.

A primera femenina també de bàsquet, les noies del CB Valls, líders intractables de la competició, visitaran també la pista del Castellbisbal. El partit es jugarà dissabte a tres quarts de sis de la tarda.

PUBLICITAT