La festa gastronòmica es durà a terme a la plaça de l’Oli el proper diumenge dia 17 a la una del migdia. Està organitzada per la Confraria d’Escudellaires d’Andorra i es preveu que se serveixin fins a 500 racions d’escudella. Ahir dijous es va presentar l’acte de la mà del regidor de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Valls, Òscar Peris, i el regidor Eduard Gonzàlez. Peris ha destacat que aquest es un acte que encaixa als esdeveniments gastronòmics que es fan a la ciutat durant l’any, com són la Festa de la calçotada, la favatada o el Músic Valls va de vins. A més, també ha agraït l’agermanament amb el principat d’andorra.

PUBLICITAT

Els tiquets per a l’escudellada, al preu de set euros, es poden adquirir de forma anticipada a la nova Oficina Municipal d’Informació i Turisme, ubicada al carrer de la Cort número 3, o el mateix dia 17 de març a partir de les 12 hores a la plaça de l’Oli. La compra del tiquet inclou la degustació d’escudella, un plat de ceràmica commemoratiu, una cullera de fusta, pa i vi.

L’activitat, que coincideix amb els 52 anys d’agermanament de les dues ciutats, forma part dels actes d’intercanvi de tradicions que les dues ciutats mantenen des de 1967.

PUBLICITAT