El feminisme pren avui els carrers amb motiu de la vaga del 8 de març. Sindicats i entitats per la igualtat fan una crida a una aturada general per reivindicar els drets de les dones. Amb el lema ‘Ens aturem per canviar-ho tot. Cap pas enrere’, a Valls s’ha convocat una manifestació pels carrers de la ciutat. La jornada s’ha iniciat a les nou del Plaça Sant Francesc i a les 11 tindrà lloc la concentració davant el Pius Hospital. A dos quarts d’una s’arribarà a la Plaça del Blat. A dos quarts de tres se celebrarà el dinar popular a la plaça de la Zeta. En paral·lel, als municipis del Camp de Tarragona i reus es faran lectures del manifest del Dia Internacional de les Dones. També es preveu que a dos quarts de set de la tarda hi hagi una concentració unitària a Tarragona, a la plaça Imperial Tàrraco.

PUBLICITAT

D’altra banda, el centre cívic també commemora el 8 de març oferint dos contacontes infantils. El primer porta per nom “ La filla de la lluna” i esta pensat per infants dels 3 als 7 anys. I l’altre, es titula “Obrint finestres a la llum” i es apte per nens i nenes d’entre 8 i 11 anys. Ambós contacontes seran avui divendres al Centre Cívic del municipi, a dos quarts de sis i a un quart de set de la tarda

PUBLICITAT