Aquest dijous, tindrà lloc a la sala Kursaal la inauguració de la dinovena edició de l’Espai de l’Estudiant, el saló d’ensenyament del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.  Hi haurà 56 estands i des de l’organització, formada per l’Ajuntament de Valls, l’Institut d’Estudis Vallencs i el Consorci Pro-universitari Alt Camp-Conca de Barberà s’espera que hi passin més de 5.000 estudiants.

PUBLICITAT

Un dels estands que hi tornarà a ser, a pesar de la polèmica que ha generat en els últims anys, serà el de l’exèrcit espanyol. Martí Barberà, regidor d’Enseyament de l’Ajuntament de Valls, recorda que no hi ha cap canvi en la legislació que en prohibeixi la seva participació.

L’Espai de l’Estudiant, que l’any que ve complirà vint anys, es podrà visitar dijous i divendres entre les nou del matí i les dues del migdia i de dos quarts de quatre de la tarda a set del vespre. S’espera que dijous, a les deu del matí, tingui lloc la visita institucional de les diverses autoritats.

PUBLICITAT