Després de l’aturada de Carnaval, aquest cap de setmana ha tornat l’activitat de la Unió Esportiva Valls i l’Atlètic Valls a les competicions de futbol territorial.

PUBLICITAT

A segona catalana, UE Valls ha sumat una nova victòria per 0-2 al camp del Móra la Nova. L’equip vallenc segueix una setmana més líder consolidat de la categoria amb 65 punts i cada jornada que passa abraça més l’anhelat ascens. El pròxim partit dels de la capital de l’Alt Camp serà diumenge al Vilar, a dos quarts de cinc de la tarda, contra l’Ulldecona.

A tercera catalana, l’Atlètic Valls també va guanyar. Ho va fer a casa per 3-0 contra el Salauris Futbol Club. Aquest triomf fa que l’Atlètic escali fins a la tercera posició de la lliga amb 50 punts a nou del líder. A la pròxima jornada, els vallencs visitaran el camp del Segur de Calafell. El partit es jugarà dissabte a les cinc de la tarda.

En bàsquet, l’equip sènior masculí del CB Valls, que milita a la lliga EBA, ha sumat un triomf important que els allunya de la zona perillosa. Els jugadors vallencs van guanyar (53-93) amb autoritat a la pista del Castellbisbal i finalitzen la jornada en desena posició amb 8 victòries i 12 derrotes. A la pròxima jornada, rebran al Joana Ballart el CBT, el líder de la categoria.

Per la seva banda, les noies del CB Valls de primera femenina van vèncer per 49-62 a la pista del Castellbisbal. Les jugadores vallenques segueixen més líders que mai de la competició amb 20 victòries i 1 derrota. A la pròxima jornada, el Valls femení visitarà la pista del Premià A. El partit es disputarà dissabte a les quatre de la tarda.

I per acabar el bloc esportiu, un apunt d’escacs. I és que el Club d’Escacs de Valls jugarà la propera temporada a la divisió d’honor després que ahir aconseguissin una victòria davant el Tarragona. A falta d’una jornada per acabar la lliga, el conjunt vallenc ja és campió i assoleix l’ascens de categoria.

PUBLICITAT