Els alumnes de l’Escola Municipal de Música de Valls, Robert Gerhard, realitzen una nova edició del projecte de la cantata, una iniciativa que uneix els talents musicals de diverses escoles d’arreu del territori. Uns 230 alumnes construeixen el musical. De valls seran un centenar d’entre 4 i 7 anys, amb una orquestra amb una cinquantena d’alumnes d’entre 11 i 13 anys. A partir d’aquí, són la resta d’escoles que completen el cor, per conformar un espectacle sòlid. Es tracta de les escoles municipals de música d’Altafulla, Sant Martí de Tous i Constantí, i les escoles Petits Voladors, d’El Vendrell i l’Escola del bosc, de Rubió.

PUBLICITAT

L’obra escollida per enguany és “El Pere i el Bosc”, un conte adaptat en partiura de l’escriptor Jaume Cabré, que ha estat musica per la professora vallenca Rosabel Bofarull. L’arranjament compta amb el cor, l’orquestra, un piano i un narrador, que conduirà al públic entre els diferents actes. L’obra la dirigeix Pol Berlinches, amb el suport de professors per reforçar el treball de l’orquestra i el Cor. Mentre Bofarull serà la mestressa del piano.

El conte explica la història del Pere, un nen que surt de casa per la nit per buscar el seu camí de bombers, que ha perdut al bosc. Allí hi coneix una sèrie d’animals, mentre busca sense descans el seu camió. Jaume Cabré i la il·lustradora del conte, Júlia Sardà, assistiran a l’acte.

PUBLICITAT