L’orgue de Valls ja té més de 50 tubs apadrinats i 50.000 € en aportacions en menys de dos mesos, per a la campanya d’apadrinament de tubs per recuperar l’instrument impulsat per la comissió ciutadana de l’orgue de Valls.

PUBLICITAT

Aquest matí s’ha presentat l’estat actual de la campanya i ja s’ha complert una cinquena part, una xifra que ha superat les expectatives dels seus inicis. El projecte està previst finalitzar a les properes Decennals de l’any 2021. El regidor de Cultura, Marc Ayala, afirma que és un projecte que ha rebut una bona acceptació i assegura que tindrà un bon recorregut.

El projecte es va presentar el 26 de gener al Teatre Principal i ja s’ha aconseguit l’apadrinament de 13 tubs de façana i 38 d’interiors. Entre les participacions hi figuren tant particulars com entitats i associacions de la ciutat que han volgut participar en el projecte.

Les aportacions s’han fixat a partir de 25 euros a l’any, amb un compromís de quatre anys. Amb aquesta quantitat es pot apadrinar un tub petit interior i, a canvi, es lliurarà un diploma d’apadrinament i el seu nom figurarà en el llistat de tots els padrins del nou instrument. I per als tubs de façana, a més del diploma i de figurar en el llistat, el nom del mecenes serà gravat a l’exterior del mateix tub.

PUBLICITAT