Foto El Vallenc

Valls espera avui l’arribada de la segona etapa de la volta ciclista de Catalunya, i es preveu que arribi davant del pavelló Xavier Tondo i Volpini al voltant de les 17:0h de la tarda.

Foto El Vallenc
PUBLICITAT

La línia d’arribada estarà situada com en anys anteriors just davant del pavelló Xavier Tondo i Volpini i els ciclistes travessaran la ciutat per accedir-hi. Es preveu que la comitiva arribi a la capital de l’Alt Camp a les cinc de la tarda després de recórrer 175.6km. Entraran per la carretera de Montblanc direcció a la Font de la Manxa i continuarà per la carretera del Pla fins a la rotonda del cementiri, on els corredors aniran pel carrer dels Molls de l’Estació per arribar al carrer Francesc Gumà i acabar, en una recta d’arribada de 400 metres, davant del pavelló.

El regidor d’Esports, Eduardo Gonzalez, diu que pel seu recorregut, aquesta etapa tindrà un impacte important a la ciutat. A més, diu que hi haurà un impacte en l’àmbit televisiu i nacional, perquè és un final d’etapa important i que la província de Tarragona és l’única que acull un final i sortida d’etapa.

Actualment a Valls es fan diverses activitats relacionades amb l’esport com el campionat del tenis taula i la cursa del calçot. Gonzalez afirma que l’esport és present a la ciutat des de ja fa uns anys i que pels Jocs del Mediterrani 2018 ja és el segon campionat que acullen a Valls.

Els vallencs i vallenques que vulguin seguir l’arribada d’etapa a peu de carrer hauran de tenir en compte les restriccions de trànsit i altres mesures excepcionals necessàries en aquest tipus d’esdeveniments esportius. l’Ajuntament de Valls habilitarà dues zones especials d’aparcament per als ciutadans que vulguin presenciar l’arribada de la Volta: l’esplanada davant del pavelló Xavier Tondo i Volpini i l’esplanada que hi ha al costat dels Mossos d’Esquadra.

PUBLICITAT