Les obres d’ampliació del sistema de col·lectors al barri de les Cases Verdes de Valls, s’han iniciat avui dimecres 21 de març.

PUBLICITAT

Amb una inversió de 54.000 euros, l’Ajuntament instal·larà un nou col·lector al carrer Francesc Roca Sans, paral·lel al col·lector existent, per tal d’ampliar la capacitat de recollida d’aigües pluvials en episodis de pluges torrencials. El termini previst de finalització de les obres està estimat en un mes.

Durant les obres al carrer Francesc Roca Sans, per accedir i sortir del barri amb cotxe s’haurà de fer pel carrer Figuerola. A més, durant els treballs, els carrers Prenafeta i Arquitecte Josep de la Concepció seran de doble sentit per facilitar la circulació. Per facilitar l’accés al barri, no es podrà aparcar al tram comprès entre els carrers Figuerola i Arquitecte Josep de la Concepció.

PUBLICITAT