El violinista Ara Malikian presenta “The incredible world tour of violin”.

PUBLICITAT

Després de dos intensos anys de gira amb ‘Ara 15’, en la qual Ara Malikian anava desgranant la seva biografia vital i musical, en aquests moments és el violí qui inspira a aquest monstre musical un nou repertori recollit en el disc ‘La increïble història de Violí’. El protagonista és el seu propi violí, que va néixer a la ciutat italiana de Mòdena i va viatjar fins al Líban per trobar-se amb un petit Ara de tres anys, a qui el seu pare, també violinista, va ensenyar a tocar, i del qual ja no se’n separaria mai més.

Junts van viatjar al llarg dels anys per tots els gèneres musicals que anaven aprenent allà on paraven. Viatjar, sentir, fusionar, així fins a arribar al rock i la música pop. Tota una increïble història que els espectadors podran conèixer a ‘The Incredible World Tour of Violin’, un meravellós viatge de 20 mesos al voltant del món, que va començar amb la publicació del disc l’octubre de 2016 i que en directe interpreta el violinista acompanyat d’una potent banda.

La gira actual, va arrencar al Palau de la Música de Barcelona i a l’esmentat Teatro Real. Valls serà una de les parades del 2018, aquest dissabte es podrà escoltar-lo, amb la compra d’entrades, al Centre Cultural Municipal a les nou del vespre.

PUBLICITAT