Ràdio Ciutat de Valls amplia les seves xarxes, i ara també es podrà escoltar fàcilment a través de l’Aplicació mòbil d’Android i IOs. La ràdio migra també a mòbils i tauletes, per tal de que es pugui escoltar més fàcilment des de qualsevol lloc. L’aplicació es pot descarregar des de PlayStore i l’AppleStore de forma totalment gratuita. Ho explica Francesc Anguela, regidor de Transparència i Tecnologies de la Informació

PUBLICITAT

L’aplicació permet accedir fàcilment als diferents continguts propis de la ràdio, des de les cròniques d’actualitat, els informatius, el programa magazine de divendres i els programes dels col·laboradors. Tot, d’una manera senzilla i estructurada que permet a l’oient escollir el contingut sense dificultats.

A més l’aplicació és molt lleugera, pràcticament no ocupa espai de la memòria del dispositiu. Els continguts es poden escoltar al moment i descarregar per escoltar més tard, i també compartir per xarxes socials, com Facebook, twitter, instgram; per correu electrònic i per whatsapp.

 

Ja està llesta la APP de Ràdio Ciutat de Valls:

 

Android: CLICA AQUÍ i visita Play Store!

IPhone: CLICA AQUÍ i visita Apple Store!

PUBLICITAT