Renovació total del paviment de la piscina coberta del Fornàs

L’Ajuntament de Valls i el Patronat Municipal d’Esports treballen els últims detalls pel projecte de millora de les instal·lacions de la piscina coberta del Centre Esportiu Municipal del Fornàs. Una renovació que suposarà una inversió de 80.000 euros i es preveu executar al llarg d’aquest any.

Es tracta d’una superfície amb un recorregut de 27 anys i, per tant, necessita una renovació per seguir amb el bon funcionament. La regidora d’Urbanisme, Judit Fàbregas, ha dit que el pressupost que presentaven per aquest any 2018 anava destinat a diferents àmbits però que les inversions destinades als esports ha sigut la seva línia de govern.
La renovació es tracta, concretament, de fer una millora del paviment de la zona de la piscina coberta gran i petita, dels vestidors i dels lavabos per augmentar la seguretat dels banyistes. És un sistema que cobreix tot el terra de les zones on es treballarà perquè així no sigui relliscant, així ho explica el regidor d’Esports, Eduard Gonzàlez.
El responsable del Patronat d’Esports, Francesc Vidal, ha explicat en detall la millora del paviment que es presentarà a concurs; ha dit que l’actuació principal serà el terra i que el treball es dividirà en tres zones. A més ha explicat que aquestes zones es diferenciaran per colors i que també hi haurà altres canvis com les portes d’accés i emergència i en la senyalística.
Per a l’execució del projecte tenen com a objectiu realitzar-lo al mes d’agost, coincidint amb els 15 dies de tancament de la piscina. A més, també es contempla altres actuacions de millora com el cobriment de l’antiga piscina del Vilar i posar una pista de bàsquet a la zona del Fornàs.
PUBLICITAT

La fotografia està molt present en la societat actual. Ja sigui en els carrers, en els llibres, en els diaris o en la televisió, juga un paper molt important en el nostre dia a dia.

És una manera de plasmar els paisatges, fets essencials, moments íntims, i qualsevol cosa que algú desitgi que perduri en el temps. Com els records. Amb la fotografia podem transmetre sentiments, emocions, moments quotidians i fer que les persones que estiguin contemplant aquella fotografia, sentin el mateix.

L’art també es pot trobar en aquelles coses que sempre es troben presents en la nostra vida, fins i tot les coses que ja no veiem per haver-les vist cada dia.

A la Sala Sant Roc, es pot veure l’exposició de fotografies Històries del Carrer, de Siscu Tena, organitzat per l’Institut d’Estudis Vallencs. Del 16 de març fins al diumenge 1 d’abril. De Dimarts a divendres de set de la tarda a dos quarts de nou del vespre; dissabtes, diumenges i festius de dotze del migdia a dues de la tarda.

PUBLICITAT