Foto del Diari Més

S’obre un segon hort comunitari al Barri Antic de Valls. Una iniciativa de Valls en Transició, Increïble Comestible, que pretén donar ús a un solar de la ciutat convertint-lo en un hort social obert per a tothom.

Foto del Diari Més
PUBLICITAT

Es tracta d’un solar que es trobava en situació de desús com l’hort comunitari que es va iniciar a l’agost de l’any passat conegut com Quatre Cantons. Van iniciar el projecte fent una neteja per preparar el solar i poder realitzar activitats, i, després, dissenyar l’espai per poder fer horta i donar-li un ús social. Així ens ho explica un dels responsables del projecte, el Pere, de Can Pipirimosca.

L’objectiu de l’hort comunitari és que la gent aprengui a fer horta més que fer una producció intensiva de verdura.Es tracta de què entre tots els ciutadans interactuïn en l’hort i la verdura que es produeix, encara que els ciutadans que vagin a ajudar se’n poden emportar, aniria destinada a activitats per a la ciutat com per exemple per un dinar popular.

PUBLICITAT