L’Ajuntament de Valls i el Patronat Municipal d’Esports treballen els últims detalls pel projecte de millora de les instal·lacions de la piscina coberta del Centre Esportiu Municipal del Fornàs. Una renovació que suposarà una inversió de 80.000 euros i es preveu executar al llarg d’aquest any.

PUBLICITAT

Es tracta d’una superfície amb un recorregut de 27 anys i, per tant, necessita una renovació per seguir amb el bon funcionament. La regidora d’Urbanisme, Judit Fàbregas, ha dit que el pressupost que presentaven per aquest any 2018 anava destinat a diferents àmbits però que les inversions destinades als esports ha sigut la seva línia de govern.

La renovació es tracta, concretament, de fer una millora del paviment de la zona de la piscina coberta gran i petita, dels vestidors i dels lavabos per augmentar la seguretat dels banyistes. És un sistema que cobreix tot el terra de les zones on es treballarà perquè així no sigui relliscant, així ho explica el regidor d’Esports, Eduard Gonzàlez.

El responsable del Patronat d’Esports, Francesc Vidal, ha explicat en detall la millora del paviment que es presentarà a concurs; ha dit que l’actuació principal serà el terra i que el treball es dividirà en tres zones. A més ha explicat que aquestes zones es diferenciaran per colors i que també hi haurà altres canvis com les portes d’accés i emergència i en la senyalística.

Per a l’execució del projecte tenen com a objectiu realitzar-lo al mes d’agost, coincidint amb els 15 dies de tancament de la piscina. A més, també es contempla altres actuacions de millora com el cobriment de l’antiga piscina del Vilar i posar una pista de bàsquet a la zona del Fornàs.

PUBLICITAT