La fotografia està molt present en la societat actual. Ja sigui en els carrers, en els llibres, en els diaris o en la televisió, juga un paper molt important en el nostre dia a dia.

PUBLICITAT

És una manera de plasmar els paisatges, fets essencials, moments íntims, i qualsevol cosa que algú desitgi que perduri en el temps. Com els records. Amb la fotografia podem transmetre sentiments, emocions, moments quotidians i fer que les persones que estiguin contemplant aquella fotografia, sentin el mateix.

L’art també es pot trobar en aquelles coses que sempre es troben presents en la nostra vida, fins i tot les coses que ja no veiem per haver-les vist cada dia.

A la Sala Sant Roc, es pot veure l’exposició de fotografies Històries del Carrer, de Siscu Tena, organitzat per l’Institut d’Estudis Vallencs. Del 16 de març fins al diumenge 1 d’abril. De Dimarts a divendres de set de la tarda a dos quarts de nou del vespre; dissabtes, diumenges i festius de dotze del migdia a dues de la tarda.

PUBLICITAT