La Crida per Valls-CUP ha presentat un total de 127 al·legacions a la proposta de pressupost pel 2018 feta per l’equip de govern municipal. Aquestes al·legacions pretenen redreçar la política aplicada i prioritzar les inversions per a polítiques socials i per a la construcció del Centre Cívic al Barri Antic.
En termes generals, el partit es vol adreçar al servei de les persones i als projectes socials. Aquestes propostes servirien per fomentar el centre històric i permetria incloure col·lectius que fins ara no compten amb un espai municipal. Així ho explica la regidora de la CUP, Ester Huguet. Huguet Ha dit que com a projecte polític que presenten com a al·legació és el de dinamització comunitària, apropar els barris i els ciutadans. També ha afegit que una de les idees és dotar de recursos humans àrees que ho necessiten i consolidar llocs de treball.
Des del partit creuen que per recuperar el centre històric de la ciutat s’han de prioritzar les inversions per al Centre Cívic i Habitatge al Barri Antic. La regidora del partit Paloma Vicente, ha dit que han dotat partides pressupostàriament per fer-ho possible.
Pel que fa a la creació de llocs de treball, la CUP ha al·legat que fan falta figures tècniques en diferents àmbits com Comerç i Turisme, a les polítiques de joventut i en l’àrea de Territori i Habitatge. Així ho ressalta el regidor de la CUP, Jordi Robert.
En l’àmbit de l’educació, la candidatura també aposta per començar a redactar un Pla d’estudis musicals per integrar l’Escola Municipal de Música amb altres espais d’oferta formativa. També consideren que s’hauria de desplegar un Pla Educatiu de Ciutat i incrementar el Programa de Joves.
PUBLICITAT