Durant la Setmana Santa s’han realitzat més d’una desena d’activitats culturals a Valls.

PUBLICITAT

Les vacances van començar amb l’últim dia del taller Teatralitza’t al Centre Cívic el diumenge 25 de març, on tots els participants van poder aprendre i veure sobre el món del teatre. També es va iniciar amb la Cursa del Calçot al Centre Esportiu Municipal del Fornàs, organitzat pel Patronat Municipal d’Esports amb el suport de Running Esports.

El dimarts 27 de març, als JCA Cinemes es va poder veure en directe el Ballet des del Royal Opera House de Londres, el Centenari de Bernstein. Una retransmissió que ja fa setmanes que està als nostres cinemes. El dissabte 31 de març, es va realitzar la visita guiada Valls Terra de Calçot per l’Oficina de Turisme. En aquesta visita, els assistents podran comprovar d’on sorgeix el calçot i la seva denominació d’origen ,tot el sistema d’etiquetatge i conèixer les tradicions de Valls. En aquest mateix dissabte es va tornar a celebrar la intervenció artística Valls per la Llibertat davant de la Sala Sant Roc, organitzat per Valls Alt Camp per la Independència, en la que demanen la llibertat dels presos polítics amb concerts i paradetes de la mateixa entitat. Començant l’abril, el diumenge dia 1, es va realitzar el taller Circ en família a la Circoteca.

A més durant aquesta setmana s’han seguit realitzant activitats que ja porten setmanes actives i que s’han dut a terme durant totes les vacances de Setmana Santa com l’exposició El Vuitè Dia a cura del Museu de Valls i de la comissària del Cicle “Pintura Mural”, Pilar Bonet, i que estarà fins al 15 d’abril. Una altra exposició és la d’Històries del Carrer, que va finalitzar el passat diumenge 1 d’abril, de la mà de Siscu Tena i organitzat per l’Institut d’Estudis Vallencs. I l’exposició del Centenari de la Biblioteca Popular-Cent anys de lectura Pública a Valls, és una de les activitats més marcades per a la ciutat i que ha estat operativa tota aquesta setmana.

PUBLICITAT