Foto de El Vallenc

Valoració positiva per a les activitats de Setmana Santa, encara que s’ha percebut menys gent per part de cada confraria.

Foto de El Vallenc
PUBLICITAT

Durant els dies de Setmana Santa, Valls s’ha omplert de fites que han marcat aquesta època de l’any. Tot va començar el dissabte 24 de març amb la Processó del Sant Crist de Lepant que va tenir inici a la Plaça del Carme. El diumenge 25 de març, va ser la sortida i arribada a l’Església de Sant Joan del Viacrucis de les confraries i germandats.

Arribant als dies més marcats per la Setmana Santa; el dijous 29 de Març es va celebrar les Eucaristies del Sant Sopar i ofrena del ciri pasqual a la Parròquia de la Mare de Déu del Lledó i a l’Església Arxiprestal de Sant Joan. El divendres 30 de març es va celebrar la Processó del Sant Enterrament. El rector de l’Església Sant Joan, Joan Àguila, ha valorat positivament la processó de divendres i ha explicat que, com a novetat, tots els passos van entrar a Sant Joan i van fer una pregària final. L’assistència per part dels ciutadans de Valls ha sigut positiva, inclús, més elevada que altres anys.

PUBLICITAT