La Raíz, Buhos, Catarres, Zoo i Xavi Sarrià són uns dels artistes que actuaran els tres dies de la Festa Major de Sant Joan a Valls.

PUBLICITAT

A tres mesos del Sant Joan vallenc, la comissió participativa de músiques de la Festa Major de Sant Joan de Valls ha anunciat el cartell dels nou grups que protagonitzaran l’escenari principal, situat a l’aparcament del Barri Antic, els dies 22,23 i 24 de juny.

Per al divendres 22 de juny, el cartell el configuren Zoo, Zebda i Pop’n’roll. La segona nit, dissabte 23 de juny comptarà amb els nous treballs discogràfics de Buhos, Els Catarres i l’Hora de Joglar. Finalment, el diumenge 24 de juny, el cartell s’arrodoneix amb La Raíz, la nova banda de Xavi Sarrià i els Doctor Prats. El regidor de Cultura, Marc Ayala, ha volgut destacar la popularitat del Sant Joan vallenc i que gairebé tots els actes que es realitzaran seran de caràcter gratuït. 

Per part del tècnic de la regidoria, Jordi Bertran, ha remarcat la bona feina per part de la comissió i de l’Ajuntament que ha aportat la solidesa que es necesita.

Nou entitats han estat les que han format la comissió participativa de músiques de la Festa Major, i sis d’elles ho han fet per primera vegada.

PUBLICITAT