Arrenca la segona edició de la campanya “Abril Mes Cultural”, en la que participen 64 establiments on 55 d’ells exposaran les obres dels 27 artistes vallencs. Una campanya que es realitza en una època en la qual les entitats i l’Ajuntament de Valls organitzen molts actes culturals, i Comerç de Valls s’hi suma amb aquesta activitat.

PUBLICITAT

La presidenta de Comerç de Valls, Carme Sendra, ha dit que l’objectiu d’aquesta campanya és apropar als comerços les obres dels artistes vallencs convertint els carrers de Valls en una galeria d’art. Aquesta activitat pretén combinar la compra amb gaudir dels treballs dels diferents artistes, que també estan a la venda.

Durant la campanya, als establiments adherits a aquesta, és podrà omplir una butlleta participativa i dipositar-la a l’urna al mateix establiment pel sorteig que realitza Comerç de Valls regalant cultura. Els premis a sortejar són: 1 entrada doble per assistir a l’obra de teatre Moby Dick, 1 entrada doble per assistir al teatre a la presentació del disc “Eclíptica” de Maria Rodés, 3 abonaments de 6 entrades cada un pels JCA cinemes, 3 entrades dobles per assistir als concerts organitzats pels Amics de la Música de Valls i 15 invitacions dobles per assistir a la Ruta Històries i Llegendes de Valls. Aquest sorteig es realitzarà el dimecres dia 2 de maig i l’entrega de premis serà el dijous 3 de maig a les 20:15h de la tarda a les oficines de Comerç de Valls.

El regidor de Comerç i Turisme, Òscar Peris, ha dit que la campanya “Abril Mes Cultural” està en una data adient que coincideix amb la diada de Sant Jordi. El regidor de Cultura, Marc Ayala, ha volgut destacar el treball de Comerç de Valls per a la campanya.

Com a novetat, en aquesta segona edició, Pintures Solé organitza un concurs de dibuix per infants i joves fins als 17 anys. La dinàmica del concurs és dibuixar una de les obres exposades en un dels aparadors. Es pot fer servir qualsevol tècnica artística i les làmines on es realitzaran els dibuixos es podran recollir gratuïtament a Pintures Solé des del mateix dia 9 fins al 20 d’abril. La campanya “Abril Mes Cultural” durarà del 9 al 29 d’abril.

PUBLICITAT