L’escoltisme és un dels moviments més extesos i antics de Catalunya. A Valls, enguany fa seixanta anys que va néixer l’Agrupament Escolta i Guia Verge de la Candela, que ha continuat la seva tasca a la localitat de forma ininterrumpuda al llarg de les dècades. En el marc de la celebració del seixantè, s’ha organitzat l’exposició, 60 anys marquen, un recull fotogràfic que proposa un viatge a través de l’escoltisme, i que ha obert portes aquest dilluns. La Júlia Pons, cap d’Agrupament i membre de la Comissió creadora de l’exposició, ens explica el seu funcionament.

PUBLICITAT

Així, fa una crida a la nostàlgia de tots aquells que estan o estaven vinculats al Cau d’alguna manera, per que recordin els anys en que van ajudar a construir l’Agrupament. També a tots els que no coneixen el moviment escolta, a que s’hi acostin per aprendre que és i com funciona el major moviment d’educació no formal del mundial.

PUBLICITAT