Alcaldes, regidors i tècnics dels dotze municipis que integren el Pacte Camp de Valls – Parc Industrial de l’Alt Camp, han donat llum verda als objectius per al 2018 en la reunió celebrada aquest dilluns. Els ajuntaments han fixat els projectes per tal que es consolidin els serveis per a la promoció de l’Alt Camp com a pol industrial sud de Catalunya.

PUBLICITAT

Les estratègies s’han fixat segons tres grans eixos: la promoció de sòl industrial, el suport als programes de creació d’ocupació i formació laboral, i la consolidació de serveis per afavorir la competitivitat del teixit empresarial. En els mesos vinents es duran a terme accions per promocionar el Camp de Valls i els seus polígons per tal de donar a conèixer els serveis i l’oferta del sòl.

El regidor d’Empresa i Ocupació, Joan Carles Solé, ha dit que l’objectiu és arribar a ser un referent industrial.
A més, s’ha acordat expandir els serveis que ofereix l’Institut Municipal de Desenvolupament Local Vallsgenera, per a la creació d’ocupació i formació laboral.

PUBLICITAT